Een zoektocht naar liefde

Theatervoorstelling op Valentijnsdag 14 februari 2024 om 20.00 uur in Utrecht

Om alvast met mij kennis te maken.

Zie ik je in het theater?

Valentijnscadeau voor jezelf of
voor jou en je partner (14 februari 2024 in Utrecht)

Een intieme en humorvolle theatervoorstelling over een ontdekkingsreis in de liefde. Een verhaal dat ieder van ons op zijn eigen manier zal herkennen. Een verhaal over de universele zoektocht naar verbinding en geborgenheid. Voor Han begon die zoektocht al in de buik van een driftige en gefrustreerde moeder en aan die zoektocht wil maar geen einde komen ....


Al tijdens de voorstelling krijg je (weer) zin om in je relatie te investeren! 

LIEFDE

Beginnen we onze zoektocht in de liefde niet allemaal naar wat we herkennen uit onze jeugd? Sommigen vinden de liefde, anderen houden krampachtig vast aan wat ze hebben. En vaak gaat het mis ... zoals bij Han. Dan blijkt liefde toch niet voor het leven te zijn. Of is er een geheim recept?

LUST

Het is soms moeilijk van elkaar te onderscheiden, liefde en lust. Geborgenheid kun je ook vinden in fysieke aanraking. Han is na zijn huwelijk gaan daten en wat een reis werd dat. Vrouwen herkennen pleasers zoals Han en die blijken heel gewild te zijn. Maar Han, ten koste waarvan laat jij je gaan?

LEVENSLESSEN

Met lef en open vizier naar het leven kijken: dat heeft Han gedaan. Zijn onbenulligheden gezien. Fouten ontdekt en blij dat hij sommige ervan heeft gemaakt. Han deelt zijn grote levenslessen in de liefde met je. Maakt hem dat expert in de liefde of liggen er nog steeds valkuilen op zijn pad? 

Koop nu je ticket à €20 per persoon

Een zoektocht naar liefde - Utrecht
14 februari 2024 - 20.00 uur 

Kom naar de voorstelling bij ZIMIHC theater Wittevrouwen in Utrecht op Valentijnsdag 14 februari 2024 alleen of samen met je partner. Geen beter moment om elkaar eens diep in de ogen te kijken en wat vragen van Han aan jezelf of elkaar te beantwoorden. In een intieme zaal met maar 72 stoelen. Verras je partner met deze voorstelling!

Han de Regt

Han neemt je mee op een persoonlijke reis, die begint met een jeugd zonder vriendinnetjes, een huwelijk met ups en downs en daarna een keuze voor de liefde van zijn leven. Het verhaal zit vol levenslessen, zoals hoe Han er op het einde van een relatie achter kwam dat de liefde van je leven ook tijdelijk kan zijn. Han transformeert na zijn 50ste van verlegen man in versierder en vele dates tonen hem allerlei gedaanten van aantrekken en afstoten in liefde, genegenheid en verbinding. Een complexe dans waar velen zich in zullen herkennen.

Zijn zoektocht naar de liefde brengt Han naar ervaringen ver buiten zijn comfortzone, zoals paddotrips waarin hij zijn eenzaamheid in de ogen kijkt, confronterende levenslessen en romantische avonturen, tantra en over je grenzen gaan, vreemdgaan en liefdesverklaringen. Je krijgt een kwetsbare inkijk in zijn liefdesleven dat gaandeweg zijn hele leven verandert.

Stap voor stap ontrafelt Han het geheim van de liefde. En nu, sinds enkele maanden, heeft hij een nieuwe relatie. Is zij de ware liefde? Ze lijkt in alle opzichten zijn droomvrouw, maar het is de meest complexe relatie tot nu toe. Samen met Han ga je op zoek naar het geheim van de liefde. Hoe weet je of iemand de ware is? Kunnen relaties voor altijd zijn? Hoe maak je van je relatie in het NU het mooiste wat er in je leven is?

Dit verhaal over de universele zoektocht naar liefde en verbinding is een verhaal dat je zal raken en inspireren. "Een zoektocht naar liefde" is een voorstelling die je niet wilt missen.

Meer jezelf zijn brengt mooiere verbindingen met andere mensen

(in de video de aankondiging van de try-out van afgelopen zaterdag. Er zijn nog kaarten voor de voorstelling op 14 februari (Valentijnsdag) in Utrecht.