Extra informatie over Bewustzijnsgroei

Wie ben je?

Je bent niet je brein, niet je gedachten, niet je lichaam, niet je gevoel en ook niet je identiteit.
Wie ben je wel? Je bent je bewustzijn. Je bent een bewustzijn dat kan blijven uitzoomen en zich altijd weer kan afvragen 'Wat gebeurt hier?' en 'Waarom overkomt mij dit?'.

Heb ik dat al eens eerder meegemaakt? Reageer ik nu weer op dezelfde manier? Heeft ook mijn nieuwe partner weer die trekjes waar ik eigenlijk niet tegen kan? Ben ik nu nog niet over het stuklopen van mijn relatie heen? Is dit nog toeval?  


Bewustzijnsgroei bereik je door je idee over één werkelijkheid los te laten. Je hebt jouw huidige waarheid gecreëerd in je gedachten. Dus kun jij die waarheid, van wereldbeeld tot zelfbeeld, ook weer veranderen, opnieuw creëren. Een mooi proces van vallen en opstaan, vragen en inzichten. Bij iedere stap heb je jezelf weer een beetje opnieuw uit te vinden. Het mooie is dat je jouw groeiende bewustzijn meteen begint te ervaren zodra je op weg bent. Ongeacht je omstandigheden van het moment.

Je bent je bewustzijn

Je bent niet je lichaam.

Je bent niet je brein.

Je bent niet je gedachten.

Je bent niet je gevoel. 

Je bent zelfs niet je identiteit. 

Wat bereik je met bewustzijnsgroei?

Je hebt alle invloed op je toekomst door stap voor stap bewuster te worden van de samenhang in het leven. Met die bewustwording groeit je vertrouwen, groeit je overzicht, groeit je impact die je kunt maken en groeit de sturing die je aan je leven kunt geven. Je gaat steeds beter zien wat nog echt belangrijk is. Je weet wat je waard bent en wie jou waard is. Je ziet wat er in je liefdesrelatie nodig is. Ondertussen zie je de worsteling van anderen en groeit je vermogen oordeelloos kunnen kijken. Met bewustzijnsgroei kun je je ontwikkelpad versnellen en je leven vanaf je eerste nieuwe levensles veel aangenamer maken.

Waarmee start jij jouw bewustwording?

Gratis e-book
Bewustzijnsgroei

Voor iedereen die zich wil verdiepen in bewustzijnsgroei. Je kunt de inzichten uit het e-book direct toetsen in je leven en toepassen als ze je omarmt. Bewustzijnsgroei begint met jezelf opnieuw leren kennen. Soms confronterend, altijd verrijkend. Zoals: je bent veel meer dan je persoonlijkheid want dat is slechts een restproduct van je potentieel bij geboorte.      

Naar 100% vertrouwen in het leven

Online training
Naar 100% vertrouwen ..

JIj bent er aan toe om allerlei gedrags- en denkpatronen bij jezelf te gaan onderzoeken en los te laten. Ontdek en ervaar de power van de zeven groeistappen in bewustzijn. Het traint je brein in zich steeds veiliger voelen zodat je ziet hoe je vanuit standaardgedrag leeft. Een rationele kijk en aanpak voor persoonlijke groei naar een vervullend en gelukkig leven.

Online training + calls
Liefdesbewustzijn

Jij wilt meer liefde in je leven: liefde, verbondenheid en warme intimiteit. Gun jezelf een drie maanden programma (zonder je partner).

Je gaat weer voelen en onder woorden kunnen brengen wat voor jou belangrijk is. Je zult jezelf als liefdevol wezen terugvinden.

Wil jij ook liefdesbewust worden? 

Programma start in maart. Geef je nu al op en profiteer optimaal!

Bewustzijnscoaching

Met alle plezier sta ik je in je persoonlijke ontwikkeling bij als bewustzijnscoach.

Mijn aanpak is open, direct, confronterend en betrokken. We gaan van doel naar analyse, inzicht, aanpak, oefening en blijvende verandering.

In de eerste fase van de coaching zet ik veelal jouw levensverhaal in als naslagwerk van je vorming en jouw manier van omgaan met je uitdagingen. 

Neem via de button hieronder contact met me op! 

Bewustzijnsboost

Verdubbel je snelheid van persoonlijke ontwikkeling in één gesprek.

In een Bewustzijnsboost graven we zo diep als mogelijk. Ik bereid mij grondig voor op het gesprek met onder andere een persoonlijke test die je zelf opvraagt en vanuit een thema waarlangs je wilt groeien en ontdekken.

Je komt dichter bij zingeving, zelfliefde en zelfvertrouwen. De boost brengt je op een plek waar je met vertrouwen verder kunt en verder zal groeien.  

Organisatiebewustzijn

Wil jij aan de slag met: betere communicatie, hechtere teams, beter contact tussen afdelingen, inspirerende vergaderingen die niemand wil missen?

Collega’s die hun volle potentieel weer durven in te zetten?

Dan is de aanpak van Organisatiebewustzijn interessant voor jouw team, afdeling en/of organisatie.

Programma's zijn mogelijk in de vorm van presentatie, workshop, dagprogramma of langer durend begeleidingstraject.