ONLINE TRAINING:

Introductie Bewustzijnsgroei


Twee uur videotraining plus oefeningen

Je hoeft niets te doen want iedereen wordt vanzelf ouder en wijzer.
Of je kiest voor actief bezig zijn met bewustzijnsgroei.

Dan groeit je wijsheid vele malen sneller.
Stap voor stap ga je het leven, jouw leven en de wereld doorgronden.

Han de Regt

Hallo, ik ben Han de Regt

Het grootste deel van mijn leven heeft mijn rationele brein het voor het zeggen gehad.
Ik wilde altijd presteren maar geleidelijk aan ook vaker relaxt zijn. Ik wilde er altijd bij horen maar in de loop van de tijd eigenlijk ook wel gewoon overal mezelf kunnen zijn. Ik streefde met grote inzet geluk na zonder eigenlijk te weten wat het is. Ik werd ziek zonder er een moment aan gedacht te hebben dat mijn gevoel invloed zou kunnen hebben op mijn lijf.

Voor mij lag een sleutel naar verandering in de twee laatste werkkringen.
In de één na laatste werkkring was ik niet goed uit de verf gekomen. Ik had mij voorgenomen om in mijn meest recente loondienstverband helemaal mezelf te zijn, vanaf de sollicitatieprocedure. Ik werd aangenomen! Het begon goed maar ik liep tegen steeds meer dingen aan en de organisatie tegen mij. We gingen uit elkaar. En toen ging ik diep in mijzelf graven .....

Ik ben op onderzoek uitgegaan, eerst in mijn eigen leven.
Wat is er allemaal gebeurd? Waar ben ik meermalen tegenaan gelopen? Ik heb al mijn werkkringen eens onder elkaar gezet en patronen achterhaald. Zo heb ik vele vragen over mijzelf beantwoord, vele boeken over bewustwording gelezen en diepgaande gesprekken gevoerd waarmee ik ook een inkijkje in andere levens heb gekregen. 

Op mijn reis van bewustzijnsgroei vond ik geen praktische begeleiding.
Ik heb wel kennis gemaakt met inspirerende leermeesters. Maar bij hen kreeg ik vooral het idee dat ik al spiritueel moest zijn om aan te kunnen sluiten. Daarom heb ik een methode ontwikkeld die ook en vooral geschikt is voor mensen die met beide benen op de grond staan. Die weten dat hun brein enthousiast moet raken om de ontwikkelreis naar zelfkennis en verandering te starten én af te maken. 

Introductie Bewustzijnsgroei

1. Identiteit en persoonlijkheid 

Je identiteit is niet het onderzoeksgebied van bewustzijnsgroei. Je hebt ongetwijfeld wel eens een persoonlijkheidstest gedaan. Echter, je persoonlijkheid is niet wie je bent. Het is alleen maar hoe je je uit doordat je bewustzijn voor een groot gedeelte geblokkeerd is achter waarnemingsfilters, ingesleten gedragspatronen en andere veiligheidsmaatregelen van je brein. Achter je identiteit zit jouw ware ik verscholen en als je die leert kennen, gaat de wereld voor je open.    

2. Zelfkennis is de poort naar mensenkennis

Jazeker, we zijn allemaal anders. En we zijn ook allemaal mensen. Op het moment dat je een onderwerp doorleefd hebt, door ervaringen of door bewustzijnsgroei, snap je ieder ander mens en zijn denken en gedrag. Dit vind ik het meest bijzondere fenomeen van bewustzijnsgroei. Bijvoorbeeld zodra je weet hoe liefde in elkaar zit, dan heb je begrip voor iedere actie die iemand doet uit liefde, verliefdheid, liefdesverdriet of het opbreken van een relatie. Zolang je je niet bewust bent van wat liefde is, of ieder ander onderwerp, kijk je door een gekleurde bril en heb je overal oordelen en een mening over.     

3. Rationele benadering

Mijn aanpak is rationeel. Ik wil het leven ontdekken en begrijpen. En ik leg het je allemaal uit. Je gaat op onderzoek in je eigen leven. Uit de verbanden die je uit je levensloop haalt en in je dagelijks leven ontdekt, ga je jouw levenslessen ontrafelen. Eerst ontdek je levenslessen die je (onbewust) al toegepast hebt. Daarna ga je steeds vaker nieuwe ontdekkingen doen waardoor je je leven kunt bijsturen voordat je opnieuw in een valkuil stapt. Je begint het leven te begrijpen.  

4. Gelukkig leven 

Je hebt het recept voor gelukkig leven te pakken als je kunt leven met wat er is. Als jouw bewustzijn groeit dan ga je stap voor stap het leven begrijpen. Volgens mij is niets van het leven voorbestemd maar wat zich voordoet dat is te begrijpen. Bewustzijnsgroei biedt jou de inzichten om het leven te doorgronden zodat je niet meer verrast wordt. Je zult ook niet meer door emoties geblokkeerd worden. Je gaat het NU omarmen en je hebt de helderheid voor je beste vervolgstap in het leven. Zo ben je altijd in balans en leef je gelukkig. Het is een magische ontdekkingsreis!   

Stap op de route naar een gelukkig leven!

Opzet van de training: brede introductie met oefeningen

De online training Introductie Bewustzijnsgroei geeft je een overzicht van waar het in bewustzijnsgroei over gaat. Wat bewustzijnsgroei is, waarom het zo belangrijk is en ook parallellen met de geschiedenis van de mens komen aan de orde. Het doel is om je brein te voeden met krachtige inzichten om anders naar het leven te kijken zodat je steeds meer vrijheid ervaart en loskomt van filters, patronen en beperkingen die je brein jou onbewust oplegt (om je veilig te houden).   

De training zit als volgt in elkaar:

  • De training stipt vele onderwerpen aan zoals zelfbeeld, oordeellooosheid, geluk en betekenis geven.
  • De uitleg laat je deze termen begrijpen en op een andere manier bekijken.
  • Bij iedere les zit een denk- of doe-oefening die je op je persoonlijke leven toepast.
  • Doe je de oefeningen niet dan is deze training een theorielesje waar je brein gehakt van maakt: zoals van al die duizenden prikkels per dag waar we ook niet door veranderen. Dus doe de oefeningen en je zult zien dat je brein meer en meer open gaat staan.
  • Eén of meer oefeningen gaan het verschil maken in de manier waarop je naar het leven kijkt. En dan gaat je bewustzijn groeien!
  • De training sluit af met tips om bewustzijnsgroei als doorlopend proces in je leven te integreren.  
Waarde: 97 EUR
Nu slechts: €27

Introductie Bewustzijnsgroei

Krijg inzicht in het leven en leef een vervullend leven door vandaag nog met bewustzijnsgroei te starten!   


Dit is wat je krijgt:

  • 9 online lessen van in totaal bijna 2 uur over Bewustzijnsgroei.
  • Oefeningen die je helpen om naar een hoger bewustzijn te groeien.
  • Kortom: een inspirerende introductie in anders naar het leven kijken. 
Ben je niet tevreden? Ik geef een 30 dagen geld terug garantie!
Laat me het weten en je betaling wordt voor 100% teruggestort.

Met samenhang, diepgang en oordeelloosheid naar het leven kijken!