Coaching, iets voor jou?

En waarom dan bewustzijnscoaching?


Wie worstelt er niet af en toe met:

 • Liefde: iedere relatie gaat door fasen heen en niet iedere partner is de beste voor jou: sta nu eerst eens stil bij je patronen in relaties.

 • Werk: voor de één een plek om zich helemaal thuis te voelen, en voor de ander een levenslange zoektocht naar een fit in loondienst of als zzp-er.

 • Relaties: wie komen er op je pad, wat zeggen ze tegen je, heb je te reageren of je terug te trekken: de grote vraag is welke lessen zijn er te leren?

 • Geld: of je nu de eindjes aan elkaar moet knopen of te vaak foute beleggingskeuzes maakt, heeft geld ook jou een beetje erg veel in z'n greep? 

 • Negativiteit: enerzijds hebben we het nodig om ons ego te voeden maar we voeden ook ons zelfbeeld, hoe werkt deze verslaving aan negativiteit?

 • Gezondheid: daarvoor ga je toch naar de dokter, ik weet ook wel dat dan alleen de symptomen worden bestreden, maar wat kan ik anders? 

 • Doelen: natuurlijk gaan heel veel zaken goed in je leven, maar net dat doel waar je je geluk aan hebt verbonden, wil maar niet lukken, frustrerend!

 • Zingeving: poehee, sinds deze vraag bij je is opgekomen .... waar gaat het leven eigenlijk over en waarom kun je je niet uit de ratrace losweken?  

Dus, ... jij dan ook maar?

Gaat je liefdesrelatie vanzelf beter worden?Zal je relatie met geld in de komende tijd zomaar gezonder worden?
Kom je binnenkort spontaan af van je negatieve gedachten?
Is zingeving dan toch maar niet zo belangrijk voor je als het niet vanzelf komt?
En ach, doelen niet gehaald? Met die frustratie is ook best te leven, toch?   

Je vergeet één ding ...

We lijken als mensen zo ontzettend op elkaar.
Neem alleen al de manier waarop we met emoties opgroeien: 
Iedereen doet trauma's op in zijn jeugd
(daarvoor is een losse opmerking van de juf al voldoende).
We slaan al die trauma's op dezelfde manier op.
We gaan met dezelfde soort beperkingen het volwassen leven in.
Het is zoals mensen in elkaar zitten.
Ons aangeleerde gedrag is niet bedoeld om een fijn leven te creëren, maar om te overleven. 

Daarom gaan relaties uit,
daarom kiezen we toch weer eenzelfde soort partner,
daarom is veranderen zo moeilijk,
daarom lopen we naar de koektrommel ook al willen we het niet,
daarom zitten we gevangen in onze gedragspatronen.  

En je hebt de keus om er mee rond te blijven lopen
of iets in je leven te veranderen, met coaching bijvoorbeeld.     

Dus pak je nu door? Wil jij lichter leven?

Met deze vier ingrediënten:


1. Jouw verlangens voor de toekomst.

2. Je belangrijkste levenslessen tot nu toe.

3. Jouw ervaringen in dit moment van je leven.

4. Plus krachtige inzichten over het leven.


Krijg je meer bewustzijn op het grotere plaatje van jouw leven.  

Ik reik je de ingrediënten aan voor een enorme groeispurt.


Samen creëren we jouw ontwikkelpad voor de komende periode.

Nieuwe ervaringen verrijken meteen je leven!


Zo ga je blijvend (!) met rust, vertrouwen en succes je toekomst in.

Via inzichten in het leven, kom je in actie naar geluk en zingeving.

Rond welke thema's in je leven kun je bij mij terecht?


 • Verbinding met andere mensen
  Het aangaan en onderhouden van een liefdesrelatie en evengoed de relatie met vrienden, familie en collega's. Laat het idee los dat verbinding voor jou geen thema is omdat je zo'n fijne vriendengroep hebt.

 • Verbinding met jezelf
  Als je je altijd staande hebt gehouden door te vertrouwen op houvast buiten jezelf (geld, geloof, gezin, partner, zorgen voor anderen, ..) dan is het een zoektocht naar de kracht in jezelf. Leven vanuit zelfvertrouwen en intuïtie kun je leren.  

 • Werkgeluk en levensgeluk
  Geluk of vervulling gaan niet over ergens succesvol in zijn, ergens in geslaagd zijn of iets bezitten: eerder over ergens zonder kunnen. De essentie van geluk is dat je kunt zijn met alles wat er is. Het verleden accepteren en vertrouwen op de toekomst.   

 • Hulp bij keuzemomenten
  Je situatie bekijken vanuit nieuwe invalshoeken werkt verfrissend. Je kijk op je situatie en je leven veranderen door vragen te beantwoorden op verschillende lagen van bewustzijn. Het levert nieuwe perspectieven in het grotere plaatje van je leven op. 

 • Zingeving en authenticiteit
  Prachtig als je stappen wilt zetten op je reis naar het antwoord op jouw vraag 'wie ben ik?'. 
  Je gaat anders kijken naar jezelf, naar andere mensen en naar de wereld. Misschien vind je jezelf in rust, acceptatie, loslaten en niet meer van alles 'moeten'. En net zo waardevol is het om juist bakken met energie te ontdekken om met volle inzet van je talenten en creativiteit aan je passie te gaan werken.

Testimonials

Zingevingsgesprekken

Ik was verrast over de impact van de verdiepende gesprekken die ik met Han heb gevoerd over zingeving. Ik kwam zonder een echt ‘probleem’ met hem in gesprek. Ik ben er met wijsheid en inzichten over het leven uitgekomen. Ik heb rust, zingeving en de richting voor mijn bijdrage aan de wereld nu in eigen hand.

Freek

Wijze en open houding

Han heeft me een directe spiegel voorgehouden, die nodig was om zelf verandering in mijn leven te creëren.

Door terug te gaan naar de oorzaak en te voelen is deze verandering tot stand gekomen. Bedankt voor deze spiegel en je wijze en open houding met luisterend oor.

Rhodé

Ik voel weer wie ik ben

Wat is Han een fijne vent! Diepgaande vragen kan hij over allerlei onderwerpen stellen en teweegbrengen, zowel op spiritueel vlak en in persoonlijke ontwikkeling. Han heeft mij in een paar sessies weer laten voelen en inzien wie ik ben en wat ik kan met mijn talenten. Dankbaar dat hij op mijn pad gekomen is.

Cellie

Gun jezelf een coach

Gun jezelf een coach, sparringpartner en spiegel die je sneller door een belangrijke fase in je leven laat gaan.

Als je werk wilt maken van je ontwikkeling en gaat groeien in bewustzijn,
dan bereik je grootse resultaten en een nieuw fundament voor je toekomst. 


Klaar voor? Plan dan nu een call in met mij over bewustzijnscoaching.
Nog niet klaar voor? Plan juist ook dan een call in over bewustzijnscoaching.

Dit is waar het om draait in bewustzijnscoaching:

1. Je gaat meer werkelijkheid ervaren

Je komt los van jouw zicht op de wereld als dé waarheid. Jouw waarheid is ook maar ontstaan vanuit alle indrukken die je hebt opgedaan in je leven en zich heeft vastgezet in je brein. Je gaat nieuwe verbanden leggen tussen alles wat er zich in jouw leven, in het leven van anderen en de wereld als geheel afspeelt. Daarvoor zitten zowel in je levensverhaal als in je leven van alledag veel aanknopingspunten. Steeds sneller, vaker en op diepere niveaus ga je nieuwe verbanden ontdekken.

2. Acceptatie en vertrouwen

Je gaat je verleden accepteren en jezelf erkennen: je bent wie je bent door alles wat is gebeurd. Je gaat vertrouwen op de toekomst omdat je ontdekt dat je die zelf creëert. Als de lading van jouw verleden en de onzekerheid over de toekomst wegvallen dan kom je steeds dichter bij rust, vrijheid, levensenergie en succes. Oefening baart kunst!  

3. Gedragsverandering

Uit de verbanden die je uit je levensloop en in je dagelijks leven ontdekt, ga je jouw grote levenslessen ontrafelen. Eerst ontdek je levenslessen die je (onbewust) al toegepast hebt. Daarna ga je steeds vaker nieuwe ontdekkingen doen waardoor je je leven kunt bijsturen voordat je opnieuw in een valkuil stapt. Als je je gedragspatronen erkent, als je je ego begrijpt en als je je oefeningen in nieuw gedrag doet, dan begin je weer te voelen en het leven te begrijpen.  

4. Leven in vertrouwen 

Je waarneming verbetert en je bewustzijn wordt groter. Je afhankelijkheid van je onderbewuste neemt af doordat je meer belangrijke aspecten van het leven naar je bewuste brein kunt brengen. Je overlevingsmechanisme wordt minder sturend en is er alleen nog op bijzondere momenten (ook daarvan word je je bewust). De filters waardoor je kijkt worden zwakker. De werkelijkheid met al die mooie verbanden zichtbaar. Je gaat het leven 100% vertrouwen.

Hoe verloopt een coachingstraject?

In beginsel spreken we een intake plus vijf gesprekken af. Het eerste halfuur van de eerste sessie gebruiken we als intake. Doe is kosteloos. Daarna beslis je of we samen het coachingstraject ingaan. Het eerste gesprek doen we aansluitend op de intake. Gesprekken vinden om de twee tot drie weken plaats en duren ongeveer anderhalf uur. We kiezen steeds de best passende locatie per gesprek (binnen of buiten). Je krijgt opdrachten mee die je tussen de sessies door uitvoert.

Wat is mijn coachingstijl?

Als bewustzijnscoach begeleid en ondersteun ik je bij het vergroten van je bewustzijn, persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Ik zie het als mijn rol om jou te helpen een dieper inzicht te krijgen in jezelf en je gedachten, emoties en gedragspatronen.

Ik  bied begeleiding, tools en technieken aan om je bewustzijn te vergroten, belemmerende overtuigingen los te laten en positieve veranderingen aan te brengen.

Het doel is om jou een vervullend leven te laten leiden.

Ik werk op holistische wijze, waarbij ik rekening houd met de fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele aspecten.

Ik zie het als mijn belangrijkste taak als bewustzijnscoach om jou te ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van je innerlijke kracht, het versterken van jouw zelfbewustzijn, het creëren van positieve veranderingen in je leven en het bereiken van persoonlijke en spirituele groei.

Zie mij als gids en bron van inspiratie voor jouw bewustwording en zelfontplooiing.

Zet vandaag jouw eerste stap in coaching

Kennismaking is kosteloos

Totale waarde: 779EUR
Traject nu: €497

Bewustzijnscoaching

Het coachtraject bestaat uit vijf gesprekken.

Het eerste gesprek begint met de intake.

Na de intake besluiten we of we het traject samen ingaan.


De intake geeft inzicht in jouw verlangens voor de toekomst.

Daarna duiken we in je leven tot nu toe, van gedragspatronen tot levenslessen.

Later in het traject gaat de aandacht steeds meer naar je ervaringen in het NU.

Je zet regelmatig oefent in je dagelijkse leven en leert van nieuwe ervaringen.
Doorlopend groeit je bewustzijn met inzichten in het leven.


Dit is wat je krijgt:

 • persoonlijke groei

 • blokkades opruimen

 • verder met nieuwe inzichten

 • jezelf verder ontdekken en uitdagen

 • groeien in bewustzijn en je kijk op de wereld

 • loskomen van oude overtuigingen en gedragspatronen